Labradorkennel Van 't Lofarveld

Brenda de la Porte

Zuiderstraat 28

9524 PJ Buinerveen

06-50482277

Hondenschool 't Lofarveld

Hondenschool 't Lofarveld is een kleinschalige hondenschool voor honden vanaf 9 weken van alle rassen. Wij hebben in een groep maximaal 6 honden zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding en aandacht. In de speurgroepen maximaal 3 honden met begeleiders.

Speurlessen

 

Op donderdag, vrijdag en zaterdagochtend worden er speurlessen verzorgt voor honden van alle rasen en alle leeftijden. In de zomermaanden ook 's avonds mogelijk.

ALLE HONDEN KUNNEN SPEUREN... dus ook uw Jack Russel of Poedel. 

Heeft u een hond met veel energie, wilt u actief bezig zijn met uw hond of wilt u gewoon eens wat anders doen dan alleen gehoorzaamheidsoefeningen, kom dan eens kennismaken met speuren. De hond blijft aan de lijn, dus ook voor honden die niet los kunnen lopen is het speuren geschikt.

  

Elke week instroom is mogelijk, een proefles kost € 15,-

Losse les € 20,-

5 lessen op een leskaart € 75,- Deze lessen hoeven niet wekelijks gevolgd te worden en de kaart blijft geldig.

 

Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen met uw vraag of een mail sturen naar bjdelaporte@hotmail.com - ik neem dan z.s.m. contact met u op.

 

Ook kunt u telefonisch informatie krijgen via 06-50482277, het liefst tussen 18 en 19 uur. Mocht u mij niet direct kunnen bereiken, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, ik bel u dan z.s.m. terug.

 

Puppycursus

Wij helpen u spelenderwijs met de socialisatie van uw pup tijdens de puppylessen, hierbij staat de baas/hond verhouding centraal. Het is tenslotte het allerbelangrijkste dat u met uw hond het meeste plezier uit de trainingen haalt en samen komt tot het gewenste resultaat. Dit resultaat zal voor de verschillende baas/hond combinatie ongeveer gelijk zijn, maar natuurlijk ook gericht op het type hond waar u voor gekozen hebt.


Tijdens de eerste weken zult u wat meer informatie kunnen gebruiken, vandaar dat de 1e cursusperiode 12 lessen betreft. De eerste twee weken lest u met uw pup tweemaal in de week. Hierna gaat u over op eenmaal in de week.

De lessen worden gegeven op verschillende locaties zodat uw pup aan verschillende situaties en omgeving kan wennen onder begeleiding. Zo gaan we Borger in, naar het bos, naar het water en we zoeken wat verschillende andere drukkere plekjes op.

We gaan aan de gang met de band tussen baas en hond, tenslotte zult u de training moeten doen, wij geven u de handvatten. Wij verwachten wel dat u thuis bezig gaat met de tips die u tijdens de training van ons zal krijgen, maar wat is er nu leuker dan samen aan de slag te gaan...!

12 lessen, waarvan de 1e 2 weken tweemaal in de week         € 90,-  (€ 7,50 per les)

Optioneel is een extra afspraak VOORDAT de pup er is. In dit gesprek kunnen we een aantal praktische zaken bespreken en hoe om te gaan met een pup die zo uit het nest in een vreemde omgeving komt. Hoe gaat het met een bench- en zindelijkheidstraining of hoe gaat het de eerste nachten.... Allemaal vragen die dan aan bod komen. Dit kan zowel in groepsverband als individueel.

 De lessen worden gegeven door Brenda de la Porte, gediplomeerd kynologisch instructeur met pupspecialisatie. 

 

Vervolgcursus

10 lessen, eenmaal in week          € 75,-

We trainen een uur op diverse locaties, de lessen zijn inclusief korte nabespreking met koffie/thee. Dit is voor de honden lang genoeg, het zijn tenslotte nog jonge dieren die veel voor het eerst zullen meemaken en ook voor u om alle informatie te laten 'landen'. Tijdens de lessen onderbreken we regelmatig om even met de hond te spelen als ontspanning.