Labradorkennel Van 't Lofarveld

Brenda de la Porte

Zuiderstraat 28

9524 PJ Buinerveen

06-50482277

Benthe zal als alles goed gaat definitief gedekt worden zodra zij loops wordt rond april 2018, wij hopen dan natuurlijk dat zij rond juni 2018 moeder zal worden, maar we gaan zien hoe alles gaat verlopen. Het zal voor Benthe haar eerste nestje worden. Benthe is een nog erg jeugdige hond, zij zal tegen de tijd dat zij gedekt wordt 3 jaar oud zijn, een mooie leeftijd om voor het eerst moeder te worden vinden wij.


* Op de Clubdag van de Labradorkring in september 2017 is Benthe weer gewaardeerd met een Uitmuntend.

* Benthe heeft op de Martini Dogshow in februari 2017 een 2U gehaald, zij was als tweede geplaatst dus.

We zijn met Benthe in september 2016 naar de show van de rasvereniging De Labradorkring geweest waar zij een U(itmuntende) uitslag kreeg met een zeer mooi verslag van de keurmeester.


Benthe van 't Lofarveld is de tweede dochter van Hinke v 't Bovenveen en is bij ons blijven wonen. Ze is onze toekomst m.b.t. het fokken van lieve, mooie en gezonde labradors. Benthe is een schat van een hond, enthousiast en leergierig.

Benthe is een makkelijke hond in de omgang, ze gaat regelmatig mee naar mijn werk en is daar nieuwsgierig, maar ook heel rustig en tevreden. Met de lift mee naar boven is geen probleem en ook het bezoek wordt vrolijk begroet. 


Met haar trainen is een plezier, ze luistert dan ook erg goed en ze wil maar wat graag met je werken. Ook in het bos wandelen is een feestje. Samen met haar moeder kan ze zich heerlijk dagelijks uitleven in de bossen in onze omgeving.


Benthe is ondertussen geröntgend en we zijn erg blij met de zeer positieve uitslag.

- Heupen A met een norbergwaarde van 40

- Ellebogen vrij

- Ogen vrij (2016 en 2017)